INSCRIPCIONS I ALLOTJAMENT

Inscripcions

Quotes
Fins al 4 de
novembre de 2019
A partir del 5 de
novembre de 2019
A partir del 3 de
gener de 2020
Socis SCBCP
200€
250€
350€
No socis SCBCP
250€
300€
400€
Tallers pre-congrés
18€
24€
40€

La quota d’inscripció inclou:

Documentació del congrés, accés a les sessions científiques i a la zona d’exposició comercial, copa de benvinguda i cafès

Tallers pre-congrés:

Els tallers pre-congrés es faran el divendres 14 de febrer de 2020 pel matí. La quota d’inscripció de tallers dóna accés a dos tallers de 2 hores, excepte el taller de “Recerca” que inclou part 1 i part 2. Per inscriure's als tallers no és obligatori estar inscrit al congrés. Les places són limitades.

Formularis d'inscripció:

A continuació podrà accedir als formularis d'inscripció per tot el congrés incloent els tallers pre-congrés, o bé al formulari per assistir només als tallers.
Per veure l'esquema del programa dels tallers, si us plau premi aqui

Allotjament

Tryp Barcelona Apolo 4*

Habitació individual: 132€

Habitació doble: 146€

Les tarifes inclouen esmorzar i iva vigent

El Tryp Barcelona Apolo es troba als peus de Montjuïc, a 7 minuts a peu de la Rambla de Barcelona. Ofereix recepció oberta les 24 hores, gimnàs d'ús gratuït i habitacions amb aire condicionat i WiFi.

Les habitacions del Tryp Barcelona Apolo Hotel han estat renovades el 2017 i presenten una decoració elegant. Disposen de parquet, TV de pantalla plana, minibar, escriptori i bany privat amb assecador.

 

Per inscripcions a tot el congrés:

Per cancel·lacions anteriors al 2 de novembre de 2019 es tornarà l’import íntegre menys 50€ de despeses de gestió. Per cancel·lacions a partir del 3 de novembre 2019, s’aplicarà política de cancel·lació 100%.
Per canvis de nom contactar amb la secretaria.

Per inscripcions als tallers pre-congrés:
Qualsevol canvi o cancel·lació haurà de ser notificat per correu electrònic a la Secretaria tècnica (scbcp2020@bcocongresos.com).
Una vegada processada la inscripció als tallers s'aplicarà política de cancel·lació del 100%.
Per canvis de nom contactar amb la Secretaria tècnica.