BENVINGUDA

Benvolguts/des,

Us presentem l’XIè Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives (SCBCP), que se celebrarà els dies 14 i 15 de Febrer del 2020 a Barcelona.

Enguany el lema del Congrés: Cures Pal·liatives: Ciència i Art, pretén mostrar a tots els professionals sanitaris, sigui quin sigui el seu àmbit assistencial, els dos pilars fonamentals de les cures pal·liatives: La Ciència i l’Art.

La Ciència, centrada en el desenvolupament del coneixement, la recerca de l’evidència i les millors pràctiques clíniques és l’eix vertebrador de la nostra especialitat. L’Art del cuidar, acompanyar, escoltar, donar suport al pacient i les seves famílies de forma precoç, durant el procés i després de la mort de la persona, aporta una visió integral que n’és la nostra essència.

Barcelona, capital de Catalunya, ciutat oberta, acollidora, integradora, innovadora i creativa, encarna els valors de les cures pal·liatives. No podem imaginar millor escenari per commemorar els 30 anys de la SCBCP que coincideix amb la celebració del nostre congrés.

Es per això que és un honor per mi animar-vos a reservar la data del congrés per poder gaudir de la vostra companyia a Barcelona i fer plegats que el congrés sigui un èxit, amb la finalitat de seguir avançant per poder oferir unes millors Cures Pal·liatives entre tots i per tothom.

Afectuosament,

Emma Costas

Presidenta del Comitè Organitzador
XI Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives